Kontakt

Imate radi ljubljansko kulinariko tako kot mi? Odlično, že imamo nekaj skupnega. Vendar – imate morda kakšno vprašanje? Želite organizirati privat gastronomsko zabavo z nami? Ste morda novinar, bloger ali potovalna agencija, ki si želi delati z nami? Izpolnite spodnji obrazec in naša ekipa je že v nizkem štartu, da se vam popolnoma posveti. Ali pa nam samo pošljite mail, pa gremo na kavo!  Pogoji poslovanja


  Obveščali vas bomo o ljubljanski kulinarični sceni, Ljubljananjamu in občasnih akcijah (popustih). Od novic se lahko kadarkoli odjavite. S prijavo ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti.

  * obvezno
  ** neobvezno, ampak vedno priročno, če naš email konča v vaši neželeni pošti ali če moramo ukrepati v zadnjem hipu

  Posredovane osebne podatke bomo uporabili samo za naše potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S temi podatki lahko pripravimo najboljšo ponudbo za vas. Podatke bomo hranili v naših Google dokumentih v oblakih in Google sistemu za pošiljanje e-pošte, dokler nam ne posredujete zahtevka za izbris. Vse naše partnerske aplikacije in programska oprema (Google, Mailmunch, Active Campaign, Mailchimp, Checkfront) so skladne z GDPR uredbo.

  Bi nam raje poslali e-pošto? Pišite nam na [email protected]

  Nam želite poslati darilo? 🙂 Naš naslov je Tbilisijska 30, 1000 Ljubljana, Slovenija.

  Podružimo se lahko tudi na omrežjih Facebook, Instagram or Twitter - radi smo družabni.

  Imate težave z rezervacijami= Pošljite nam email na [email protected]