Poslovni & zasebni dogodki

Je v vaši skupini več kot 6 ljudi? Ali si pač želite biti samo v dvoje? Želite organizirati svoji ekipi nepozabno gastronomsko doživetje kot team building? Kaj pa ena malce drugačna dekliščina? Tu smo za vas – pripravili bomo povsem vam prilagojeno kulinarično dogodivščino, zato brž izpolnite spodnji obrazec, kajti mi že ustvarjamo vaše veliko slovensko gastronomsko pohajkovanje!  Pogoji poslovanja


  Obveščali vas bomo o ljubljanski kulinarični sceni, Ljubljananjamu in občasnih akcijah (popustih). Od novic se lahko kadarkoli odjavite. S prijavo ste seznanjeni in se strinjate z našimi Pogoji zasebnosti.

  * obvezno
  ** neobvezno, ampak vedno priročno, če naš email konča v vaši neželeni pošti ali če moramo ukrepati v zadnjem hipu

  Posredovane osebne podatke bomo uporabili samo za naše potrebe in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. S temi podatki lahko pripravimo najboljšo ponudbo za vas. Podatke bomo hranili v naših Google dokumentih v oblakih in Google sistemu za pošiljanje e-pošte, dokler nam ne posredujete zahtevka za izbris. Vse naše partnerske aplikacije in programska oprema (Google, Mailmunch, Active Campaign, Mailchimp, Checkfront) so skladne z GDPR uredbo.

  Bi nam raje poslali e-pošto? Pišite nam na [email protected]

  Nam želite poslati darilo? 🙂 Naš naslov je Tbilisijska 30, 1000 Ljubljana, Slovenija.

  Podružimo se lahko tudi na omrežjih Facebook, Instagram or Twitter - radi smo družabni.

  Imate težave z rezervacijami= Pošljite nam email na [email protected]