Delavnica peke potice

Potica, slovenskih sladic kraljica - pripravite si svojo

Delavnice potice, ki vam jo bo zavidal vsak pek

Delavnica peke potice


3 ure

Nau?ite se peke potice in razbijte mite o težavnosti priprave

60-65 eur / odraslo osebo

Potica je biser slovenske kulinari?ne dediš?ine in ponos slovenskih gospodinj. Menda naj bi veljalo, da mora pravi Slovenec vsaj enkrat stati na Triglavu in prava Slovenka vsaj enkrat spe?i potico. S ceremonialnimi pripravami na peko in s skrbno izbiro sestavin so naše babice skozi stoletja zgradile mit, da je peka potice zelo zahtevna, skoraj tako kot plezanje na goro. Pa je res?

Janja Štrumbelj, lastnica blagovne znamke »le Potica«, vam bo dokazala, da je lahko peka predvsem zabavna, pa tudi pou?na. Predstavila vam bo pripravo slovenske potice na tradicionalni na?in, vam razkrila skrivnosti uspešne peke in vam pomagala, da tudi sami spe?ete svojo. Omamni vonj iz pe?ice bo pri?aral prazni?no vzdušje in dražil vaše brbon?ice vse do pokušine sveže pe?ene potice.

Trajanje: 3 ure

Termin: med tednom ob 9.30 ali 15.30

Lokacija: Lavrica

Min / najve?je število oseb: 2-10 oseb

Cena: 65 eur na odraslega na potico, 60 eur na odraslega na pol potice (primerno za par). Popusti za otroke.

Cena vklju?uje: izdelavo potice na tradicionalni na?in, potico (za domov), razbijanje mitov o težavnosti peke potice, recept za potico

Opozorilo: na delavnici uporabljamo pšeni?no moko, jajca, oreš?ke in mle?ne izdelke, ki lahko povzro?ijo alergijske reakcije. Delavnica brez teh sestavin ni možna, saj potem ne gre za tradicionalno potico, zato žal v tem primeru ne moremo ustre?i potencialnim alergijam strank na omenjene sestavine.

Možna je tudi kombinacija delavnice s kulinari?nimi sprehodi.

Vas delavnica zanima? Izvrstno! Pošljite nam povpraševanje!

REZERVIRAJ svoje mesto ZDAJ!

Podobne delavnice

Two delicious plates with food on a wooden table in Ljubljana

Delavnica slovenske hrane

Delavnica 4-hodne ve?erje kot v?asih

3 ure
Pripravite in skuhajte si 4-hodno ve?erjo ter se nau?ite tradicionalnih slovenskih kuharskih veš?in.
90 eur / osebo
VE? O TEJ DELAVNICI